Manapság az oktatás megköveteli a praktikusan megtervezett és jól használható berendezéseket. Vállalatcsoportunk több évtizedes tapasztalatával gondoskodunk arról, hogy diák és tanár egyaránt jól érezze magát ott, ahol oktatás folyik. Innovatív ötleteink segítségével a legkülönbözőbb tanítási elképzelések öltenek testet – bútorok, táblarendszerek, szekrények és egyéb iskolai berendezések formájában.

3 dimenziós látványtervező programunk lehetővé teszi, hogy elképzelje a 21. század iskoláját.

Letöltések

Iskolabútorok: az iskolapad

Iskolabútorok: az iskolapad Ahogyan a gyerekszobában központi bútordarabnak számít az íróasztal, úgy tölt be hasonlóképpen fontos szerepet az egyik legjellemzőbb iskolabútor, az iskolapad is. Az iskolapad minősége meghatározó, hiszen a gyerekek akár fél napokat is eltöltenek bennük ülve, rajtuk támaszkodva. A kényelem, a praktikum és a funkció így értelemszerűen nem válhat el egymástól, különben az végzetes következményekkel járhat.

Ha túl kényelmes a pad, akkor a gyerek nem tud koncentrálni, elbóbiskol, mással kezd el foglalkozni óra alatt. Ha túl kemény, kényelmetlen az iskolabútor, az is a koncentráció rovására megy. Mindkét esetben kockán forog a tanulóknak a tanulmányi sikere és az egészsége egyaránt.

Ha minden szempontból kiváló minőségű, korszerű ás kedvező árú iskolabútort szeretne rendelni, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és megrendelni a kiválasztott iskolabútort! Válasszon minket, válassza a már jól ismert német minőséget, és forduljon hozzánk bizalommal!A fiatalkori gerincproblémák kialakulásának oka

gerincproblémák Sajnos egyre nagyobb problémát okoznak a különböző gerincproblémák, melyek már egész fiatal korban kialakulhatnak, ha nem vagyunk elég körültekintőek. A gerincferdülés és különböző problémák leggyakoribb oka a helytelen testtartás. Fiatal korban ez még könnyedén orvosolható a megfelelő iskolabútorok segítségével!

Napjainkban az iskolák többségében nincs megfelelő bútor, így a gyermekek kényelmetlen, és az egészségükre káros körülmények között kénytelenek tanulni. Azonban a modern kialakításoknak köszönhetően ennek nem kell így lennie!

De miről is ismerjük fel az ideális iskolabútort? Az iskolapadnak optimális magassággal kell rendelkeznie ahhoz, hogy a benne ülő diáknak ne kelljen görnyedve fölé hajolni írás közben. Ugyanakkor a széknek megfelelő támasztást kell biztosítania, és az bútorok alapanyagain is nagy hangsúly van.

Ha az Ön intézményében is szükség lenne minőségi, optimálisan kialakított iskolabútorokra, forduljon hozzánk bizalommal!Az iskolabútor és a tanulmányi eredmény kapcsolatáról

iskolabútor és tanulmányi eredmény Amikor az iskolai nevelés kapcsán a jól felszerelt intézményekről beszélnek, az nem csak arra vonatkozik, hogy minden meglegyen, ami szükséges a tanításhoz – az igazi áttörés akkor történik, amikor a tanulókat sikerül inspiráló környezetbe helyezni. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, nem kizárólag a pedagógusok igyekezetére van szükség, hanem arra is, hogy megfelelő iskolabútorok legyenek az intézményben.

Sokszor úgy tűnik, hogy csak az a fontos, hogy kényelmes és praktikus legyen az adott iskolabútor, azonban ez nem így van. A valóban jó berendezés szép és a használók életkorának megfelelő mértékben színes, ezzel is motiválva az osztályteremben lévő gyerekeket. A szürke, unalmas helyiségek csak álmosítóan hatnak a lurkókra, márpedig ahhoz, hogy valóban jó eredményeket érjenek el, szükség van arra, hogy a közvetlen közelükben lévő tárgyak is inspirálóan hassanak rájuk. Ráadásul egy minőségi bútorokkal felszerelt, tiszta teremben eleve jobban esik a tanulás.

Ha szeretne új iskolabútorokat rendelni, akkor kérje ajánlatunkat bizalommal!Korszerűsítésre fel!

iskolabútor és tanulmányi eredmény

Az eredményes tanulásnak számtalan összetevője van, melyek közül az egyik legfontosabb tényező a környezet, és az abból adódó feltételek. Az iskolai környezet esetében a régi, nem korszerű iskolabútorok jelentősen megnehezítik a diákok teljesítményét.

Egy diákbarát iskolában, ahol stílusos és komfortos iskolabútorok találhatóak, kimutathatóan jobban teljesítnek a tanulók, nem mellesleg a motivációjuk is nagyobb, közérzetük is jobb lesz. Azokban az iskolákban, ahol szemmel látatóan adnak a korszerű felszerelésekre, a diákok úgy érezhetik, hogy az iskolában törődnek velük és ténylegesen figyelembe veszik az igényeiket. A korszerű iskolabútorok éppen ezért elengedhetetlenek minden intézményben.

Az optimálisan kialakított székek egészséges tartást biztosítanak a fejlődésben lévő diákok számára, hiszen nekik átlagosan napi hat-nyolc órát a padban kell eltölteniük. A korszerű iskolabútorok továbbá növelik az iskola nívóját és összképét egységessé teszik.

Cserélje le Ön is intézménye régi, elavult iskolabútorait, melyhez bátran kérje szakértő munkatársaink segítségét!Mire érdemes figyelni iskolabútorok választása során?

iskolabútor és tanulmányi eredmény

Az iskolákban nagy hangsúlyt kell fektetni az iskolabútorok megfelelő minőségére, és arra, hogy a diákok számára ideális legyen, hiszen csak a megfelelő körülmények között tudnak jól teljesíteni.

Az iskolabútorok választása előtt fontos meghatározni, hogy milyen korosztály fogja használni, hiszen a gyerekek méretéhez kell igazítani az iskolaszékeket és asztalokat egyaránt. Fontos, hogy olyan iskolaszékekkel rendezze be az osztálytermet, amikről leér a gyerekek lába a földre.

Számos hátránya lehet annak, ha a diákok lába lóg a levegőben. A nem megfelelő támasztás az írás során is okozhat problémákat, hiszen nem elég csupán, hogy az asztal nyújt támaszt, arra is kell ügyelni, hogy a talaj is támasz legyen a lábaknak. Ezáltal tudnak a gyermekek szép, kerek betűket formálni. Továbbá a lábak nem megfelelő támasztása miatt elzsibbadhatnak a végtagok és hamarabb elfáradhatnak a gyerekek, figyelmük lankad.

Az ideális iskolaasztal kialakítása olyan, hogy a gyermek könnyen rá tudja tenni a könyökét az asztal lapjára. Megfelelő méretnek számít a legalább 1 méter széles és minimum 60 cm mélységű asztallap.

Gondoskodjon diákjai egészséges testtartásáról, és válasszon számukra ideális iskolabútort! További információkért bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!Minőségi laborbútorral még könnyebb a munkavégzés!

Minőségi laborbútorral még könnyebb a munkavégzés!

A különféle laborokban a biztonság mellett rendkívül fontos, hogy a munkavégzés is gördülékeny lehessen. Ez nehezen teljesül, amennyiben a berendezés és az eszközök elavultak, hiszen ezen a területen elsődleges, hogy tartani lehessen a lépést a modern elvárásokkal.

Ha tőlünk szerzi be a laborbútorokat, akkor biztosan nem lesz oka panaszra! Kiváló minőségű termékeink kialakítása tökéletesen megfelel azoknak az igényeknek, amelyek napjaink laborjait jellemzik. Ráadásul nem csak tartós és praktikus bútorokról van szó, hanem olyan darabokról, amelyek a külcsín tekintetében is remekül megállják a helyüket. Laborbútoraink lehetőséget adnak az optimális tárolásra, rendszerezésre, ami elősegíti a hatékonyabb munkát.

Keressen minket Ön is bizalommal, ha szeretne minőségi laborbútorok között dolgozni, és szerezze be nálunk a berendezést – segítünk megtalálni azt a megoldást, ami a legjobban passzol az igényeihez! Ha minket választ, biztosan nem fog csalódni!Színes iskolabútorokat a gyerekeknek

Színes iskolabútorokat a gyerekeknek

Néhány évvel ezelőtti kutatások alapján kiderült, hogy nemcsak a gyerekek, de még a felnőttek is jobban érzik magukat, ha az őket körülvevő környezet nem egyszínű. Ha pedig már adott, hogy a gyerekek komfortosan érzik magukat, fogékonyságuk nagy eséllyel ki fog hatni a tanulásukra is.

Ezért célszerű, ha a tantermekben nem a fehér szín dominál, hanem inkább valamilyen meleg szín, például a sárga, a piros vagy a barna. Lehet ezt variálni a falak színeivel, a függönyök mintájával, a szekrények stílusával. Az iskolabútorokat illetően nem szükséges túl sok színt vegyíteni, inkább a harmóniára törekvés a cél.

Ideális, ha a székek és asztalok fából vannak, az ezeket összetartó fémrészek pedig valamilyen élénk színűre vannak festve, ami illik a terem berendezésének színeihez, ám egyre népszerűbb megoldás a különféle árnyalatokban kivitelezhető műanyag bútor is. Színes, vidám iskolabútorok segítségével a gyerekek sem érzik magukat barátságtalan környezetben, jobban oda tudnak figyelni a tananyagra, és minden bizonnyal jobban el is tudják sajátítani azt.

Amennyiben szeretne változtatni az intézmény tantermeinek berendezésén, döntsön igazán korszerű iskolabútorok mellett, és bátran kérjen ajánlatot tőlünk!Egész nap a padban, de nem mindegy, milyenben!

Egész nap a padban, de nem mindegy, milyenben!

Az iskolarendszerű tanulás sokszor kimerítő lehet, hiszen reggel nyolctól sokszor késő délutánig ugyanabban a padban kell ülni. A diákoknak nem csupán a tananyaggal kell megküzdeniük, figyelni és megérteni azt, de az iskolabútorok tökéletlenségeit is el kell viselniük. A legtöbb iskolabútor ugyanis nem csupán régi, alaposan elhasználódott, esetleg sérült, de eléggé alkalmatlan is arra, hogy félnapnyi ülést kelljen elviselni bennük.

Egy átlagos osztályterembe lépve azt látjuk, hogy az iskolabútorok megviselt állapotban vannak - töredezett szélek, szálkás felület, kényelmetlen, kemény székek. Így valóban nem könnyű összpontosítani, de azon túl, hogy nem igazán komfortosak, még balesetveszélyesek is lehetnek.

Érdemes tehát ügyelni arra, hogy amennyiben itt az ideje, az új iskolabútor szerepeljen a következő évben megvásárolandó berendezések listáján. Mindenekelőtt az a fontos, hogy a diákok modern, egészségre nem káros, kényelmes padokban tanulhassanak.

Keressen minket bizalommal modern, sokoldalú iskolabútorokért!