Annak, hogy felkeltsük a diákok érdeklődését a természettudományok iránt, egyik feltétele egy jól felszerelt szaktanterem. Kínálatunkban található hagyományos tanári- és tanulói modulok segítségével a legideálisabb feltételeket teremtheti meg a szaktantermi oktatáshoz.

Legújabb NAWIS rendszerünk segítségével egy modulon belül rugalmasan ötvözhető egymással a gáz- és áramellátás a belső adathálózattal vagy az internettel. Ezáltal a terem maximálisan kihasználható és megfelel a legkülönbözőbb elvárásoknak is.

Letöltések

Mi kell egy iskolai szaklaborba?

Iskola bútor Egy modern és korszerű oktatási rendszernek nem csupán elméletben, de a gyakorlatban is fel kell vennie a versenyt a nemzetközi elvárásokkal szemben. Így az új módszereket a változó igényeket kiszolgáló eszköztárnak kell kiegészítenie.

Az iskolai szaklaborok felszereltsége kulcsfontosságú, hiszen az elméletet gyakorlatban is szemléltetni kell. Kémia, fizika, biológia, technika: mindegyik kivitelezhetetlen egy jól felszerelt szaklabor nélkül.

Az iskolabútorok közül a szaklaborba szánt bútorok a legspeciálisabbak. Mi az, ami nem hiányozhat egy ilyen iskolai teremből?

A kényelmes, megfelelő méretű asztalok és székek mellett a szaklaborokban helyet kapnak víz-, gáz- és törpefeszültségű elektromos csatlakozók is. Szükség van megfelelő világításra és biztonságos tárolókra az eszközök számára, de szóba jöhetnek külön leválasztott helyiségek is a laboratóriumi tömegmérések, az előkészítés számára, a különböző veszélyes anyagok, vegyszerek helye pedig speciális biztonsági szekrényben van.

Iskolabútor, laborfelszerelés érdekli? Forduljon hozzánk bizalommal!

Milyen a jó laborbútor?

Iskola bútor A laboratóriumi berendezések, így a laborbútorok feladata is az, hogy kényelmet biztosítsanak, valamint, hogy megkönnyítsék a laborban dolgozók napi munkáját - hiszen a laboratóriumi tevékenység hatékonyságát nagymértékben meghatározzák az eszközök és a berendezés, így egy jól megtervezett és kivitelezett laborbútor is segítheti ezen intézmények és csoportok munkáját.

Egy laboratóriumi berendezésnek komplex igényeket is ki kell szolgálnia, így fontos a laborbútor megfelelő kivitelezése.

A jó laborbútor...:

  • optimális minőségű anyagok megfelelő kombinációjából épül fel.
  • laboratóriumi munkára lett tervezve, így képes a munkát megkönnyíteni.
  • készítésénél figyelembe veszik és alkalmazzák a szakma által kialakított szabványi ajánlásokat, követelményeket.
  • a biztonsági előírások maximális betartásával növeli a dolgozók komfortérzetét.

Ügyfeleink speciális igényekkel is megkereshetnek minket, mi pedig igyekszünk minden kívánságuknak eleget tenni. Forduljon hozzánk bizalommal, ha laborbútorra van szükségük!