A HOHENLOHER Speciálbútor Kft. 1995-ben alakult. A Várpalotán található üzemünkben teljes körű termelés és az egész ország területére kiterjedő értékesítés folyik.

Az öhringeni (Németország) központú HOHENLOHER cégcsoport 130 éve látja el korszerű, minden igényt kielégítő berendezésekkel az iskolákat és laboratóriumokat Európában és a világ más földrészein is. A HOHENLOHER termékek vállalati szaktanácsadóinkon keresztül jutnak el közvetlenül a felhasználókhoz, a tervezéstől a komplett kivitelezésig kézben tartva a folyamatot. Tökéletes konstrukciók, elsőosztályú anyagok, modern eljárások, képzett munkatársak, európai normáknak megfelelő EN rendszerek teszik lehetővé a kiváló minőséget. Vállalatunk ISO 9001:2008 minőségirányítási és ISO 14001:2004 környezetirányítási rendszerben működik, ez garantálja partnereink számára termékeink megbízhatóságát.

Célunk, hogy szolgáltatásainkról, termékeinkről átfogó képet kapjanak, továbbá lehetőségük nyíljon arra, hogy eligazodjanak a 21. század által a modern iskolával és laboratóriummal szemben támasztott elvárások között.

Peltzer Katalin
ügyvezető igazgató